Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policja kryminalna.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strzałka, taka rozkmina mnie złapała. W ten weekend zostałem przetrzepany razem z kumplem przez wyżej wymienioną jednostkę policji. Wiadomo, że do ukrycia nic nie mieliśmy. Jednak zastanowiło mnie to co oni powiedzieli. Na samym początku, tam po przedstawieniu się i okazaniu dokumentów panowie mówią, że jeśli coś mamy, to żebyśmy się od razu przyznali, zanim zgłoszą na radiu itd. I tak właśnie myślę, co by się stało, jakby któryś z nas powiedział, że jednak coś mamy, co w tym wypadku robią? W łapę? Czy inaczej się wypisuje protokół? Ciekawe : D

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

skąd możemy wiedzieć? tu nie są roboty, które by na 100% postąpiły w sposób zawarty w jakimś tam protokole. Wszystko zależy od ludzi.

Opublikowano

No nie wiem, tak sobie gdybam tylko.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Strzałka, taka rozkmina mnie złapała. W ten weekend zostałem przetrzepany razem z kumplem przez wyżej wymienioną jednostkę policji. Wiadomo, że do ukrycia nic nie mieliśmy. Jednak zastanowiło mnie to co oni powiedzieli. Na samym początku, tam po przedstawieniu się i okazaniu dokumentów panowie mówią, że jeśli coś mamy, to żebyśmy się od razu przyznali, zanim zgłoszą na radiu itd. I tak właśnie myślę, co by się stało, jakby któryś z nas powiedział, że jednak coś mamy, co w tym wypadku robią? W łapę? Czy inaczej się wypisuje protokół? Ciekawe : D

Ściema ,żebyś sam się wkopał, typowa procedura :)

Opublikowano

Kwestia człowieka który by się znalazł jeden rzeczywiście może by  złagodził karę ale drugi to element cwaniactwa bez roboty a mieć kogoś w garści.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zawsze tak gadają, jeśli jesteś niepełnoletni, to przeszukać Cię mogą tylko w obecności rodziców na komendzie, mowa tutaj o gaciach.

Jak jesteś pełnoletni, to się nie pitolą z tobą, biorą do radiowozu i sprawdzają co masz w gaciach.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

jeszcze tak mysle czy jakby była mała ilość np. lolek to by kazali wyrzucic czy sapka xD

1374609758-U346826.png
Opublikowano

jeszcze tak mysle czy jakby była mała ilość np. lolek to by kazali wyrzucic czy sapka xD

W naszym kraju jest totalna prohibicja, biorą na komendę za pustą używaną lufkę, póki nie dojdzie do depenalizacja, to nawet za "lolka" trafisz na komendę.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

więc wniosek taki, że lepiej iść na piwo :v

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Jak cie złapią na posiadaniu to zabierają cie i na pewno sprawa w sadzie może grzywna, jak jesteś nieletni to chyba kurator i jesteś na różowej liście

Opublikowano

Czasem trafisz na normalnych ludzi, to i nic nie zrobią, zabiorą albo każą wyrzucić  czy "zniszczyć", psy też ludzie, też jarają, też chleją, też szurają, ale zdarzają się też Ci którym pistolet i odznaka jebią w głowie i myślą, że są panami świata, to i mogą cie ujebać. 

Nawet jeśli masz, nie stresuj się, udawaj, że jest looz. Jeśli nie zauważą, nic dziwnego w twoim zachowaniu, to zazwyczaj dają sobie spokój, bo nie chcą sie p******** ze spisywaniem, trzepaniem i niepotrzebną gatką ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Pierwszy raz pan policjant zajrzał w jajka? Oni zawsze tak gadają a to jakby zareagowali zależy tylko od ich charakteru ;o. Trzeba być czujnym i niech wąchają d*** C:

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...